Chekhovskie Medvedi - HCM Constanța, în Liga Campionilor la handbal masculin

"Marele Urs", provocat chiar în bârlogul său

889
Cu orgoliul rănit după eșecul de la Buzău, HCM Constanța merge la Chekhov cu gândul de a-și lua revanșa în fața rușilor, dar, chiar dacă va fi din nou înfrântă, formația de la malul mării va pierde doar două puncte, nu și speranța de calificare în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal masculin.

Etapa a șasea a Ligii Campionilor îi readuce rapid față în față pe handbaliștii de la HCM și Chekhovskie Medvedi. Duminica trecută, la Buzău, rușii au predat o lecție de joc agresiv și eficient, câștigând cu 28-22, iar astăzi, constănțenii vor să arate că au învățat ceva din greșelile trecutului.
Deși nu sunt probleme de lot, misiunea echipei antrenate de Zoran Kurteș și Eden Hairi se anunță infernală, gazdele fiind greu de învins pe teren propriu. Totuși, indiferent de rezultat, HCM se menține "în cărțile" calificării în optimi, condiția obligatorie fiind să încheie campania din grupe pe una din primele patru poziții.
Clasamentul la zi al Grupei A: 1. Montpellier HB (8 puncte), 2. Pevafersa Valladolid (7 p), 3. Chekhovskie Medvedi (6 p; golaveraj 159-146), 4. HCM Constanța (6 p; 144-143), 5. Pick Szeged (3 p), 6. PAOK Salonic (0 p).
Partida Chekhovskie Medvedi - HCM Constanța începe la ora 18.00, fiind tran-smisă în direct de Sport.ro. Arbitrează o brigadă din Cehia, alcătuită din Vaclav Kohout și Petr Novak. Delegat EHF, Grigorij Guterman, din Lituania.
Celelalte meciuri ale rundei a șasea se vor desfășura în week-end, după următorul program: Pevafersa Valladolid - PAOK Salonic (sâmbătă, ora 20.00) și Pick Szeged - Montpellier HB (duminică, ora 17.00). Dacă francezii vor câștiga în Ungaria, șansele HCM-ului de acces în optimi vor crește considerabil.
v v v
Extrema dreaptă Cristina Vărzaru (30 de ani) a fost desemnată căpitan al naționalei de handbal feminin a României la Campionatul Mondial din China, ca urmare a faptului că Valentin Ardean-Elisei, cea care a purtat până acum banderola, s-a accidentat și va rata turneul final.
Naționala tricoloră va participa, la sfârșitul săptămânii, la turneul amical din Norvegia, unde vor mai fi prezente formațiile Rusiei, Croației și țării gazdă.
La Campionatul Mondial din China, programat luna viitoare, România face parte din Grupa C, alături de Norvegia, Ungaria, Japonia, Tunisia și Chile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Adio tradiție, e derby doar pe hârtie!
Pagina a fost generata in 0.8431 secunde