Academia Hagi, alături de cele mai tari echipe din Europa, la Izmir Cup

150
Academia Hagi, alături de cele mai tari echipe din Europa, la Izmir Cup - agh2003-1427915333.jpg

Articole de la același autor

Grupa 2003 a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" (AGH 2003) va participa, în perioada 3-5 aprilie, în Turcia, la competiția internațională U12 Izmir Cup, unde vor fi prezente 48 de echipe, împărțite în opt grupe. 


AGH 2003, pregătită de Ionuț Mihu (antrenor) și Marius Codescu (director coordonator), face parte din Grupa G, împreună cu Borussia Mönchengladbach (Germania), Bursaspor (Turcia), Gabala FC (Azerbaidjan), Bishkek FC (Kîrghîstan) și Altay Izmir (Turcia). 


Anul trecut, la U12 Izmir Cup, a participat AGH 2002, care a reușit să se claseze pe ultima treaptă a podiumului. Printre echipele participante la com-petiție, se numără și câteva formații de la cluburi celebre din Europa, precum Juven-tus Torino, FC Porto, Beșiktaș Istanbul, Dinamo Kiev, Athletic Bilbao, Galatasaray Istanbul, PSG, Fenerbahce Istanbul, Vitesse Arnhem, Ajax Amsterdam, Trabzonspor, Werder Bremen, Panathinaikos, AS Roma sau Twente Enschede. 


Academia Hagi a încheiat o colaborare cu Institutul Cervantes, cea mai mare instituție la nivel mondial de predare a limbii spaniole, prin care jucătorii și antrenorii din cadrul academiei vor participa la cursuri de limba spaniolă. Cursurile se vor desfășura timp de șase luni, în două perioade: martie - iunie și septembrie - decembrie, informează site-ul oficial al academiei. Clubul constănțean se află în tratative și cu Consulatul Britanic de la București, pentru organizarea unor cursuri de limba engleză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7682 secunde