Academia Hagi pornește în aventura turneului mondial din Brazilia

368
Academia Hagi pornește în aventura turneului mondial din Brazilia - academia-1415904577.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Sao Paolo (Brazilia), echipa Academia Hagi 2002, reprezentanta României, va începe meciurile din grupele turneului mondial Danone Nations Cup. România face parte din Grupa A, alături de Germania, Irlanda și Tunisia. Programul zilei de astăzi pentru micii jucători este următorul: România - Tunisia (ora 14.00, ora României), Irlanda - România (ora 15.40, ora României); Germania - România (ora 18.50, ora României). Antrenorul Constantin Fălină este optimist în privința acestui turneu. "Grupa pare grea pe hârtie, dacă ne gândim la seniori. Vorbim însă de copii de 12 ani și nu cred că este mare diferență între echipe. La acest nivel de vârstă, valoarea e apropiată. Din informațiile pe care le am, foarte multe cluburi mari își trimit scouteri la turneul acesta. Este cel mai renumit turneu din lume pentru copiii de 12 ani". 


Primele două echipe câștigătoare ale grupei se vor califica în optimile de finală, iar formațiile clasate pe locurile trei și patru vor juca în partidele pentru stabilirea locurilor 17-32. Sâmbătă, vor avea loc optimile și sferturile de finală, iar semifinalele și finalele se vor juca duminică. Meciurile din ultima zi se vor juca pe arena formației Corinthians, din Sao Paolo. 


Micii jucători au plecat încântați, cu dorința de a învinge și cu gândul că vor avea parte de o experiență unică. "Ne gândim la locul întâi, sperăm să jucăm foarte bine. Pe noi nu ne intimidează adversarii din grupă, noi jucăm bine", a declarat Alexi Pitu, mijlocaș al echipei, premiat ca fiind cel mai bun jucător al Cupei "Hagi Danone". La 1 iunie anul acesta, echipa Aca-demiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", ce are în componență copii născuți în anul 2002, a câștigat Cupa Hagi Danone și a primit titlul de campioană națională, ceea ce i-a dat dreptul de a reprezenta România la turneul final din Brazilia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5976 secunde