Academia Hagi, reprezentanta Constanței la Memorialele "Ola" și "Ene"

134
Academia Hagi, reprezentanta Constanței la Memorialele

Articole de la același autor

Fazele zonale ale Memorialelor "Gheorghe Ola" (născuți după 1 ianuarie 2007) și "Gheorghe Ene" (născuți după 1 ianuarie 2008) vor avea loc la Galați, respectiv, Focșani. Constanța este reprezentată la nivelul ambelor competiții de echipele Academiei "Gheorghe Hagi".

Turneul zonal al Memorialului "Ola" se va desfășura, în zilele de 3 și 4 decembrie, în Sala Siderurgistul din Galați, adunând la start cinci echipe. Se va juca în sistem campionat, fiecare cu fiecare. Iată cele cinci formații calificate: Delta Tulcea, Prosport Focșani, Luceafărul Brăila, Junior Galați și Academia Hagi (antrenor, Ionel Posteucă). Câștigătoarea turneului zonal se va califica la turneul final al Memorialului, care va avea loc în perioada 16-18 decembrie.

Memorialul "Ene" este programat în zilele de 10 și 11 decembrie, în sala "Valentino Sport" din Focșani. Academia Hagi (antrenor, Ciprian Micu) este favorita grupei din care mai fac parte Delta Tulcea, Junior Galați, Prosport Focșani și Stars Brăila.

XXX

Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 14, FC Viitorul ll va juca, în deplasare, pe terenul celor de la CS Tunari, în ultima etapă a turului campionatului Ligii a lll-a, Seria a ll-a.

După zece runde, echipa pregătită de Cristian Cămui ocupă poziția secundă, cu 23 de puncte, în timp ce CS Tunari se află pe locul 5, cu 19 puncte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4395 secunde