Academia Hagi, sfert-finalistă la turneul din Brazilia

112

Articole de la același autor

Academia Hagi 2002, reprezentanta României la ediția de anul acesta a turneului final Danone Nations Cup, a reușit să depășească cea mai bună clasare a țării noastre la această competiție. În 2011, la Madrid, echipa Liceului "Mircea Eliade" ocupa locul 18. 


Elevii lui Constantin Fălină au avut un parcurs excepțional. În faza grupelor, au dispus de Tunisia, cu 3-0, de Irlanda (1-0) și de Germania (2-0). În optimile de finală, Academia Hagi 2002 a învins Italia, cu 2-0. România a pierdut însă în sferturile de finală, în fața Japoniei, 0-3. Drumul jucătorilor români nu s-a încheiat și au trecut de Indonezia, în turneul pentru locurile 5-8, scor 3-1. 


Echipa Academiei a jucat, aseară, cu Arabia Saudită, meciul pentru locurile 5-6. Partida s-a jucat pe arena formației Corinthians, din Sao Paolo. Finala turneului Danone și-au disputat-o Japonia și Paraguay. 


Lotul Academiei Hagi 2002 este format din: Sabin Stănculescu (portar), Darius Grosu, Daniel Bîrzu, Dan Neicu, Constantin Grameni, Robert Voicu, Ștefan Marin, Radu Pocol, Louis Munteanu, Alexi Pitu, Iulian Bileca, Ionuț Tudori. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4757 secunde