ACS Frontiera Tomis vrea să câștige a treia ediție a Cupei Regelui la oină

233
ACS Frontiera Tomis vrea să câștige a treia ediție  a Cupei Regelui la oină - acsfrontieratomisoina-1430928252.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, 9 mai, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, va avea loc ediția a treia a Cupei Regelui la oină, unde se vor desfășura trei meciuri, organizate de federația română de specialitate și de partenerii tradiționali.

Evenimentul va debuta cu un meci demonstrativ între două selecționate ce vor reprezenta două regiuni istorice, Moldova și Muntenia, după care va urma confruntarea mult așteptată dintre echipele ACS Frontiera Tomis Constanța și ACS Straja București. Fiecare dintre cele două are câte un trofeu câștigat. Frontiera Tomis este campioana en-titre și deținătoarea Cupei României și speră să încline balanța victoriilor împotriva bucureștenilor în favoarea sa.

Evenimentul va continua cu cel de-al treilea joc, protagoniști fiind personalități care iubesc oina.

Organizatorii anunță mult mai multe surprize. Vor avea loc cursuri de inițiere în oină pentru copii și adulți, se vor putea cumpăra suveniruri, iar spectatorii vor putea degusta din produse tradiționale românești.

Constănțeanul Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină, a asigurat că atât concurenții, cât și suporterii se vor simți foarte bine și vor avea satisfacția că au pus umărul la dezvoltarea acestui sport.

Startul evenimentului va fi dat la ora 10.00 și se promite a fi o competiție în care să fie sărbătorit spiritul românesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4719 secunde