Campionatele Europene de cros de la Torino

Adelina Panaet şi ştafeta României, la un pas de Top 10

20184
Adelina Panaet şi ştafeta României, la un pas de Top 10 - 1-1670847482.jpg

Articole de la același autor

Atleta Adelina Elena Panaet, de la CSM Constanţa, s-a clasat pe locul 11 cu ştafeta mixtă 4x1.500 m a României care a participat la Campionatele Europene de cros de la Torino (Italia). Coechipieri i-au fost Marian Coman (CSU Arad-CSM Craiova), Mădălin Chiş (CS Crişul Oradea-CSM Craiova) şi Cristina Bălan (CS Athletics Timişoara-CSM Craiova), iar acest loc 11 a reprezentat cel mai bun rezultat al delegaţiei României la Europene.

Ştafeta Italiei s-a impus cu timpul de 17 minute, 23 secunde, urmată de Spania (17 minute, 24 secunde) şi Franţa (17 minute, 31 secunde), în timp ce România a fost cronometrată cu timpul de 18 minute, 19 secunde.

La seniori (9,6 km), s-a impus norvegianul Jakob Ingebrigtsen, urmat de britanicul Emile Cairess şi belgianul Isaac Kimeli, în timp ce românul Ştefan Gavril s-a clasat pe o poziţie modestă, 65.

Britanicul Charles Hicks a câştigat la Under-23 (8 km), fiind urmat de conaţionalul săi Zakariya Mahamed şi de francezul Valentin Bresc.

La juniori (U20), a ieşit învingător britanicul Will Barnicoat, cronometrat pe 6 km în 17 minute, 40 secunde, urmat de irlandezii Nicholas Griggs şi Dean Casey. Românul Dragoş Pop a terminat departe de plutonul fruntaş - locul 78.

Desfăşurat în Piemonte - La Mandria Park, Europeanul de cros a reprezentat ultimul eveniment atletic internaţional major al anului. La ediţia din acest an, România a participat cu 11 alergători - două echipe şi două prezenţe doar la individual.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Atletism

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6846 secunde