Adrian Mutu, marele favorit pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României

214
Adrian Mutu, marele favorit pentru postul de selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României - frfmutuselectioner-1641411134.jpg

Articole de la același autor

După ce au fost refuzați de Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, oficialii Federației l-au avut ca favorit pentru postul de selecţioner pe Adrian Mutu, însă au mai existat discuții și cu alți antrenori, precum Ladislau Boloni, Edi Iordănescu și Victor Pițurcă.

Dintre aceștia, pe listă a mai rămas doar Adrian Mutu, care urmează să fie anunțat ca selecționer al României, scrie GSP.ro.

Numirea ar urma să fie oficializată pe 15 ianuarie, după o ședință a Comitetului Executiv.

Ultimul antrenor cu care FRF a purtat discuții a fost Ladislau Boloni, care, în ciuda experienței uriașe, nu a fost ales din cauza faptului că nu a mai avut nicio legătură cu fotbalul românesc în ultimii 20 de ani și nu cunoaște fondul de jucători.

„Briliantul” a fost încă de la început favoritul șefilor de la FRF pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au fost deciși din start să meargă pe varianta Adrian Mutu, însă, în urma ședinței Comisiei Tehnice, în care au apărut și alte nume, au hotărât să mai aștepte până la numirea noului selecționer.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5614 secunde