Ladislau Boloni, uitat de FRF în cursa pentru postul de selecţioner

248
Ladislau Boloni, uitat de FRF în cursa pentru postul de selecţioner - boloniromania-1640534724.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul Ladislau Boloni este liber de contract din luna mai, când Panathinaikos l-a dat afară. Chiar dacă nu a acceptat nicio propunere de atunci, Ladislau Boloni nu a fost contactat de FRF pentru a prelua echipa națională de seniori. Mirel Rădoi a anunțat în urmă cu 45 de zile că va părăsi echipa națională, iar Răzvan Burleanu caută de atunci un nou selecționer.

Ladislau Boloni a avut o discuție cu patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, căruia i-a dezvăluit că nimeni nu l-a contactat pentru a prelua echipa națională: „Am avut o discuție cu domnul Boloni, îl apreciez foarte tare, și l-am întrebat: Domne, naționala? A zis: Nu m-a sunat nimeni niciodată! Sunt în România de 7 zile, nu m-a întrebat nimeni nimic. M-am blocat!

Dacă stai de vorbă cu Boloni îți dai seama că sunt soluții și-ți dai seama că greșim toți, de la academia lui Hagi la CFR Cluj. El e medic stomatolog, dar poate face și o radiografie a fotbalului românesc", a spus Valeriu Iftime, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7166 secunde