FC Farul se reuneşte pe 4 ianuarie. „Marinarii” vor juca primul meci oficial cu FC U Craiova 1948

199
FC Farul se reuneşte pe 4 ianuarie. „Marinarii” vor juca primul meci oficial cu FC U Craiova 1948 - farullot-1640534769.jpg

Articole de la același autor

FC Farul Constanţa se află în plină vacanţă de iarnă după ultima victorie obţinută în Liga Întâi, 2-0 pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti.

„Marinarii” se vor reuni pe 4 ianuarie 2022 şi primul adversar din noul an va fi FC U Craiova 1948. După meciul cu Dinamo managerul tehnic al constănţenilor, Gheorghe Hagi, s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia echipei sale.

„Când câștigi înainte de sărbători, pe terenul lui Dinamo, o echipă mare, de tradiție, cu spirit, nu pot fi decât fericit. Era important să luăm cele trei puncte, ne doream foarte mult, pentru că ultimele două jocuri, deși pierdute, cu Sepsi și CFR, au fost de nivel foarte bun. La înfrângeri, vrei, nu vrei, te gândești. Și au venit cele trei puncte, și golurile. În prima repriză însă, am ratat și singuri cu portarul și mă gândeam la ce a fost în ultima partidă de acasă. Le-am mulțumit și jucătorilor. Au făcut o muncă foarte bună”, a declarat Hagi după meciul cu Dinamo.

Tot pe 4 ianuarie va avea loc şi obişnuita vizită medicală pentru noul an.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1524 secunde