George Ţucudean, cuvinte de laudă la adresa lui Gheorghe Hagi

197
George Ţucudean, cuvinte de laudă la adresa lui Gheorghe Hagi - tucudeanhagi-1640534845.jpg

Articole de la același autor

George Ţucudean are 30 de ani şi a renunţat să mai joace fotbal în 2019, după ce a suferit două intervenţii chirurgicale la inimă.

La fel ca şi tatăl său, a preferat să abandoneze cariera pentru a nu-şi pune viaţa în pericol, chiar dacă medicii l-au asigurat că nu riscă prea mult.

A evoluat la mai multe echipe de primă mână din România şi chiar dacă s-a retras atât de tânăr din activitate are un CV impresionant. Cu Viitorul, acum Farul, nu a câştigat niciun trofeu, dar despre club şi mai ales despre Gică Hagi are numai cuvinte de laudă.

„Ce mai este de spus despre Hagi? Când ajungi acolo, când îl ai ca antrenor, uiți tot ce ai învățat și reiei totul de la capăt. Este numărul 1. Trăiește pentru fotbal, visează fotbal, mănâncă fotbal, vorbește ore întregi, zile, săptămâni doar despre fotbal.

Este dedicat sută la sută. Condițiile de acolo, de la baza de la Ovidiu, sunt condiții de cluburi mari. Este cel mai bun club din țară, unul în care orice copil de la Academie are ocazia să crească sănătos și într-un mediu de cazare, școlarizare și antrenament care să-l pregătească pentru performanță.

La Academia Gheorghe Hagi este corect ceea ce se întâmplă, dar pentru a realiza mai mult în Liga 1 îi este greu doar cu tineri”, a declarat Ţucudean pentru specialarad.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9123 secunde