Adrian Mutu, selecționat pentru meciurile cu Turcia și Olanda

342
Adrian Mutu, selecționat pentru meciurile cu Turcia și Olanda - fotbaladimutu-1349381032.jpg
Adrian Mutu va reveni la echipa națională a României după o pauză de 11 luni. Atacantul lui Ajaccio a fost convocat de selecționerul Victor Pițurcă pentru partidele cu Turcia și Olanda, din preliminariile Campionatului Mondial 2014.


Mutu apare pe lista "stranierilor", alături de 13 nume și se va prezenta la convocare pe 8 octombrie, la Mogoșoaia. Golgheterul în activitate al naționalei e nerăbdător să ajungă la lot, exprimându-și bucuria pentru convocare, ieri, pe o rețea de socializare. 
"Abia aștept să ajung la echipa națională!!!!! Hai România!", a scris Mutu pe contul său de Twitter și a atașat o imagine ce îl înfățișează celebrând golul înscris la ultima apariție în tricoul naționalei. 
Partida Turcia - România va avea loc pe 12 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul "Sukru Saracoglu" din Istanbul, iar meciul România - Olanda va avea loc pe 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Națională din București. Ambele întâlniri contează pentru Grupa D, zona Europa, a preliminariilor Campionatului Mondial din 2014.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Martie 2012
Stire din Sport : Adrian Mutu, bun de plată
Pagina a fost generata in 0.9653 secunde