Fotbal / Mutu revine la națională!

383
Fotbal / Mutu revine la națională! - adrianmutu-1349353171.jpg
Adrian Mutu va reveni la echipa națională a României după o pauză de 11 luni. Atacantul lui Ajaccio a fost convocat de selecționerul Victor Pițurcă pentru partidele cu Turcia și Olanda, din preliminariile CM 2014.

Mutu apare pe lista lărgită a "stranierilor", alături de 13 nume și se va prezenta la convocare pe 8 octombrie, la Mogoșoaia. Golgheterul în activitate al naționalei e nerăbdător să ajungă la lot și în urmă cu puțin timp și-a exprimat bucuria pentru convocare pe o rețea de socializare.

"Abia aștept să ajung la echipa națională!!!!! Hai România!", a scris Mutu pe contul său de Twitter și a atașat o imagine ce îl înfățișează celebrând golul înscris la ultima apariție în tricoul naționalei.

Partida Turcia-România va avea loc, la 12 octombrie, de la ora 20.30, pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul, iar meciul România - Olanda va avea loc, în 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Națională din București. Ambele întâlniri contează pentru Grupa D, zona Europa, a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2373 secunde