Alin Artimon promite puncte și schimbarea la față a Farului

555
3
Alin Artimon promite puncte și schimbarea la față a Farului - fotbalfarulalinartimon2-1349284411.jpg
Chiar dacă au acumulat doar trei puncte în campionat, "marinarii" nu se lasă bătuți. În următorul meci, cu Rapid CFR Suceava, programat pentru sâmbătă, ora 11.00, FC Farul vrea să se impună și să se întoarcă acasă cu victoria. 

O nouă etapă, un nou meci în deplasare pentru FC Farul. Se pare că, până acum, "alb-albaștrii" au fost urmăriți de neșansă, jucând mai mult în deplasare decât acasă, situație care nu le-a priit deloc constănțenilor. Omul principal de pe banca tehnică a Farului, Alin Artimon anunță că meciul cu Rapid Suceava nu va fi ușor, dar va fi cu siguranță mai accesibil decât cele jucate până acum.

"Ne-am obișnuit să jucăm în deplasare. De această dată, este una foarte lungă, urmată de un joc foarte greu, anticipez eu, pentru că am văzut viitorii noștri adversari în meciul trecut. Este o echipă agresivă, care aleargă mult, cu anumiți jucători în componență cu ștate mai vechi de serviciu, cum e Bălan, Semeghin sau Negru. Este o echipă care ne poate pune probleme dacă vom aborda jocul așa cum l-am abordat pe cel de la Botoșani. Dacă reușim să jucăm cum am făcut-o și cu celelalte, cred că avem șanse să realizăm punct sau puncte la Suceava, fără a fi o lipsă de respect din partea mea pentru viitorii adversari", a declarat antrenorul FC Farul, Alin Artimon.

Obiectiv clar

FC Farul are un obiectiv clar de acum încolo, acela de a produce puncte în etapele următoare. După un start mai puțin favorabil din punct de vedere al programării, Artimon anunță că echipa începe să se omogenizeze, iar în viitorul apropiat, am putea vedea o schimbare radicală.

"Urmează să se adune al șaptelea joc pe care-l disputăm, și al cincilea din deplasare, dintre care patru cu primele clasate și unul cu o echipă de Liga I. În aceste condiții, este greu să obții puncte sau rezultate. Începând din etapa care urmează, jocurile sunt mai accesibile. Sper să obținem puncte, iar ceea ce prezentăm ca imagine, să se transforme și în rezultate. Sunt mulțumit de parcurs, mai puțin jocul de la Botoșani, sunt mulțumit că ceea ce lucrăm începe să se vadă, sunt mulțumit că există o concurență reală în anumite poziții ale terenului, și cred că suntem în direcția corectă din punct de vedere al calității jocului", ne-a mai spus Artimon.

Absențe în lot

Formația de pe litoral nu va avea tot lotul la dispoziție pentru deplasarea la Suceava. Vestea bună este că, totuși, unii dintre jucătorii care au lipsit în meciurile anterioare vor reveni înapoi pe teren.

"Sunt probleme în lot: Ivanovici nu cred că va face deplasarea, pentru că nu s-a antrenat zilele trecute, deci nu intră în discuție pentru meciul cu Suceava. În schimb, a reintrat în program normal Matei, la fel ca și Olteanu și Ghenciu. Sandu este suspendat, deci nu va juca", a precizat tehnicianul Alin Artimon.

Comentează știrea

mine
4 octombrie 2012
...

fiindca primaria baga bani in toate panaramele de concursuri cu barci, avioane, tiribombe, dansatoare in c...l gol si alte tampenii d-astea, iar unii asazisi fosti fotbalisti constanteni - de fapt niste idioti - isi fac ei echipa, asa in ciuda suporterilor constanteni. La noi ca la nimeni, si uite ai explicatia

suporter FC Farul
4 octombrie 2012
aici ai perfecta dreptate

la Botosani si in toate orasele mici si comune, toate firmele locale investesc bani in echipele locale de fotbal, la noi in Constanta, avem multe firme de crewing, un port mare, dar niciun investitor interesat sa faca perfomanta in fotbal, doar un fost jucator de la Steaua Bucuresti care si-a facut echipa de fotbal in Ovidiu pentru a fi mai aproape de Ghencea si de finul sau Gigi Becali. O fI FC Botosani echipa mica, insa are toti investitori locali aproape de echipa, putini dar uniti, la fel si la Chiajna si la alte orasele mici si comune. Fostul patron Gheorghe Bosanceanu sa vanda clubul odata la Rusi, Arabi si chinezi si sa ne lase in pace cu vrajeala ca Farul e condusa de Giani cu o datorie de 1 000 000 de euro in spate ori sa se organizeze intr-o corporatie cu ceilalti armatori constanteni si sa facem un actionariat la FC Farul ca la FC Porto sau FC Barcelona !!!

Răspuns la: ...
Adăugat de : mine, 4 octombrie 2012
fiindca primaria baga bani in toate panaramele de concursuri cu barci, avioane, tiribombe, dansatoare in c...l gol si alte tampenii d-astea, iar unii...
suporter FC Farul
4 octombrie 2012
Incaodata repet

Nu cred ca domnul Gheorghe Bosanceanu s-a retras de la echipa FC Farul Constanta fiindca a fost injurat de suporteri, Gigi Becali este injurat tot timpul si nu a plecat de la Steaua !!! Cel mai bine ar fi o vanzare a clubului in Rusia, China si Arabia Saudita sau organizarea unei corporatii a armatorilor romani si greci din Constanta pentru preluarea unui pachet majoritar la FC Farul cu un obiectiv pentru anii 2013-2016 sau cooptarea lui Cornel Idu alaturi de Gheorghe Bosanceanu pentru revitalizarea clubului si promovarea echipei in Liga 1 sezon 2014-2015 !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1339 secunde