FC Viitorul așteaptă suporterii la meciul cu Petrolul Ploiești

370
1
Sâmbătă, de la ora 17.00, FC Viitorul va susține al treilea meci la Constanța în actuala ediție de campionat, contra Petrolului Ploiești, întâlnirea fiind programată pe stadionul "Farul".


Tehnicianul Viitorului, Cătălin Anghel speră ca publicul să vină la meci pentru a sprijini echipa.

"Avem nevoie de constănțeni pentru a ne impune. Avem nevoie de sprijinul publicului care să ne sprijine pentru că, s-a văzut și la meciurile cu Iași și Vaslui, aportul publicului poate fi determinant. Noi încercăm să jucăm ce știm, un joc ofensiv, plăcut, bazat pe construcție și combinație, dar un factor important este și publicul care sper ca, sâmbătă, să vină în număr cât mai mare la stadion. Sper să câștigăm și să ne păstrăm invincibilitatea pe Farul", a declarat Anghel.

Meci dificil

În opinia atacantului FC Viitorul, Denis Alibec, meciul cu Petrolul Ploiești va fi unul dintre cele mai grele din partidele jucate, până acum, în Liga I.

"Cred că este diferență între meciurile de până acum și meciul de sâmbătă pentru că, în opinia mea, Petrolul este cea mai bună echipă pe care o să o întâlnim până acum. Sperăm să facem un meci cât mai bun, iar lumea să vină în număr mare la stadion. Cred că singura echipă pe care am întâlnit-o până acum și care se ridică la nivelul Petrolului este Vasluiul", a menționat Denis Alibec.


Comentează știrea

nelu
4 octombrie 2012
meci

Va rog sa ma credeti , intrarea generala ,10ron, este pe placul tuturor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9646 secunde