Adrian Mutu: „Suntem pregătiţi să înfruntăm orice adversar”

132
Adrian Mutu: „Suntem pregătiţi să înfruntăm orice adversar” - adrian2-1602178193.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul naţionalei de fotbal-tineret a României, Adrian Mutu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că tricolorii sunt pregătiţi pentru orice adversar ar întâlni, precizând că Ucraina reprezintă un obstacol intermediar în realizarea obiectivului: calificarea la EURO 2021.

„Suntem pregătiţi pentru orice echipă am întâlni. Obiectivul nostru final este calificarea la Europene, dar avem şi obiective intermediare, iar unul dintre acestea este meciul cu Ucraina, de vineri.

Jucătorii nu ar trebui să se gândească la obiectivul final, pentru că pot pierde din vedere obstacolele care apar până la obţinerea calificării, şi anume meciurile care urmează. Trebuie să luăm meci cu meci, să câştigăm fiecare meci şi apoi vom vedea pe ce poziţie o să terminăm. Dar obiectivul nostru este meciul care urmează şi în cazul acesta este cel cu Ucraina”, a spus Adrian Mutu.

Naţionala de tineret a României întâlneşte, vineri, 9 octombrie, la Kiev, selecţionata Ucrainei, iar pe 13 octombrie, la Giurgiu, reprezentativa Maltei, în preliminariile EURO 2021.

Partidele vor fi transmise la Prima TV, jocul de la Kiev, și la PRO X, întâlnirea de la Giurgiu. De asemenea, ambele meciuri vor fi în direct și la Radio România Actualități. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5651 secunde