Adus la Constanța, acum 5 ani, de Ion Marin

398
În septembrie 2007, FC Farul Constanța a legitimat patru juniori nigerieni, cu vârste de 16 și 17 ani, printre care Kehinde Feyi Fatai, acum la Astra Ploiești, și fotbalistul decedat, ieri, pe teren, Chinonso Henry Ihelewere.
Ei fuseseră remarcați cu câteva luni în urmă de directorul tehnic al Farului, Ion Marin, la un turneu în Nigeria. Din 2010, Henry a evoluat la Delta Tulcea.
"Este incredibil ce i s-a întâmplat acestui băiat, mai ales că, din câte știu eu, nu avea probleme medicale. Mai vorbeam la telefon și nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme. În plus, cât timp a fost la Farul, i s-au făcut toate controalele medicale amănunțite. Nici vorbă să fi jucat pe semnătură. Era sănătos tun", a declarat Ion Marin.
Mai mult de atât, fotbalistul nigerian a fost dorit, în iarnă, de gruparea Pandurii Târgu Jiu, dar clubul gorjean nu a ajuns la un acord în acest sens cu Delta Tulcea.
"Aveam două piste din România. Prima era atacantul Henry, de la Delta Tulcea, un jucător care chiar își dorește mult să vină la noi, dar conducerea lor nu este încă de acord. Cea de a doua variantă, cea din Liga I, a căzut sigur. În zilele următoare, atacantul nigerian va veni aici în Antalya cu echipa sa de club și cred că aș avea posibilitatea să tratăm mai bine, mai ales dacă voi vorbi cu cei din conducere. Sper să-i pot convinge până la urmă, pentru că îl cunosc foarte bine pe jucător. El poate fi o soluție de perspectivă la Pandurii pentru postul de atacant", spunea antrenorul Petre Grigoraș, la 3 februarie, pentru site-ul oficial al clubului Pandurii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 August 2012
Stire din Sport : Marcel Lică: "O mare tragedie!"
Pagina a fost generata in 0.3293 secunde