Aerobicii constănțeni au făcut show la Cupa Cetate Deva

523
Sportivii de la secția de gimnastică aerobică a CS Farul Constanța au cucerit zece medalii (trei de aur, șase de argint și una de bronz) la Cupa Cetate Deva, competiție rezervată seniorilor și juniorilor 2 și 3. Aflați la primul concurs, tinerii aerobici de la CSS 1 Constanța au concurat și ei bine, obținând un loc patru și o poziție a șasea.
La seniori, medaliații au fost: individual: Cristina Nedelcu - aur, Corina Constantin - argint; perechi: Nedelcu / Valentin Mavrodineanu - aur, Constantin / Mircea Zamfir - argint.
Juniorii 2 au urcat de trei ori pe podium: locul întâi la trio (Lavinia Panaete, Bianca Gor-govan, Alina Dima), locul doi la ansamblu (Andreea Drenea, Andreea Scânteie, Lorena Tincu, Alexandra Popescu, Daciana Enache, Ioana Crețu) și locul trei cu un alt trio (Scânteie, Drenea, Enache).
În întrecerea juniorilor 3, Farul a luat trei medalii de argint, la perechi (Ștefan Huștea - Cristiana Nicon), la trio (Huștea - Alexandru Scânteie - Valentin Lovin) și la ansamblu (Lovin - Huștea - Nicon - Lorena Jinga - Ruxandra Robu - Iulia Ciortan).
Antrenoarele sportivilor sunt Marcela Fumea și Cristiana Spânu (la seniori), Spânu, Cristina Dulgheroiu și, coregraf, Nicoleta Dendiu (la juniori).
Reprezentanții CSS 1 au luat locul patru (la distanță foarte mică de locul trei) cu ansamblul de juniori 3 (Andra Colidiuc, Alexandru Leca, Cosmina Stoicuț, Diana Buha, Cristian Vlădean, Alexandru Mitran), iar la individual junioare 2, Oana Ștefanache a terminat întrecerea pe șase, din 22 de sportive.
"Suntem foarte mulțumiți de evoluția copiilor, ținând cont că a fost primul lor concurs și că au evoluat chiar și contra unor adversari mai mari ca vârstă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristiana Spânu, care-i pregătește și pe juniorii de la CSS 1, alături de Nicoleta Copoiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.889 secunde