La Cupa Iașului

"Aerobicii" Farului și-au făcut "încălzirea" pentru Naționale

183

Articole de la același autor

Evoluții foarte bune pentru "aerobicii" de la CS Farul, care au participat, week-end-ul trecut, la Cupa Iașului, ultimul concurs de verificare înainte de Campionatele Naționale și de Cupa Farul, întreceri programate, în perioada 19-20 octombrie, la Constanța. 

La juniori I, pe podium au urcat Lavinia Panaete (locul 1 la individual feminin), Lucian Săvulescu (locul 1 la individual masculin), Adrian Biciu (locul trei la individual masculin), L. Săvulescu și Bianca Gorgovan (locul 1 în proba de perechi), Andreea Scântee, B. Gorgovan, alături de Alina Radu (locul 1 în proba de trio; lotul național al României), Andreea Drenea, alături de Steliana Stoenescu și Andreea Darie (locul 2 la trio; lotul național), Viorica Dima, Alina Uță și Alexandra Popescu (locul 3 la trio), L. Panaete, A. Drenea, B. Gorgovan, A. Scântee, alături de A. Radu (locul 1 în proba de grup), Carmen Dobre, A. Uță, Alina Dima, A. Popescu și Maria Drăghici (locul 2 la grup). 

La juniori II, podiumul la individual masculin a fost în totalitate farist, cu Ștefan Huștea pe primul loc, urmat, în ordine, de Alexandru Scântee (rezultat foarte bun, în condițiile în care el este doar junior III) și Valentin Lovin. În proba de perechi, Andrada Zaman și V. Lovin au luat medaliile de aur, iar la grup, Bianca Petcu, Ștefania Nistorenco, Lorena Jinga, Ioana Sofica și Cătălina Străliciuc s-au clasat pe poziția a treia. 

Nici la juniori III, fariștii nu au lipsit de pe podium, două medalii - una de argint, cealaltă de bronz - fiind câștigate de perechile Al. Scântee / Ioana Calenici, respectiv Eduard Costache / Andreea Coteț. 

De pregătirea sportivilor de la CS Farul s-au ocupat antrenorii Cristiana Spînu (antrenor și la lotul național de juniori al României), Ramona Iovan și Cristina Dulgheroiu; coregraf, Nicoleta Dendiu. 

Cea de-a treia ediție a Concursului Național Cupa Iașului a fost găzduită de Casa de Cultură a Studenților, organizatori fiind Federația Română de Gimnastică, Clubul Sportiv de Gimnastică Gimnis Iași și Palatul Copiilor Iași. 

La competiție, au participat sportivi reprezentând 10 cluburi din țară, lotul de juniori al Republicii Moldova, precum și lotul național de juniori al României. Dintre cluburile participante, amintim CS Farul Constanța, UNEFS București, CSM Arad, CS Triumf București, CS Urania Arad, CSG Gimnis Iași sau CNS Cetate Deva. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0326 secunde