Constănțencele au acaparat podiumul la Naționalele de gimnastică artistică

386
Constănțencele au acaparat podiumul la Naționalele de gimnastică artistică - gimnastica-1371541056.jpg

Articole de la același autor

Gimnastele de la CS Farul și CSS 1 Constanța au obținut, zilele trecute, trei medalii la Campionatul Național de gimnastică artistică pe echipe, desfășurat la Onești, competiție adresată junioarelor.

De la CS Farul, junioarele III au luat locul secund cu echipa compusă din Mădălina Enache, Ioana Radu, Kathleen Coman, Corina Găianu și Carmen Glăvan. Încă un loc secund a fost obținut de echipa de junioare II de la CSS 1, formată din Iulia Milea, Ioana Coman, Laura Tofan și Maria Holbură. Tot la junioare II, gimnastele aceluiași club au mai obținut locul III, prin Malina Milea, Raluca Brutaru și Aida Budac. 

A doua echipă a Farului s-a clasat pe locul 4. Iată componența: Nicole Coman, Ștefania Cărăuleanu, Alina Avramiuc, Georgiana Juravle, Ana Maria Pașa.

Gimnastele Farului sunt antrenate de colectivul format din Clemența Garabet, Ciprian Crețu, Remus Nicolai, Daniela Nicolai, Camelia Voinea, Florin Uzum și Olimpia Popa, în timp ce sportivele de la CSS 1 sunt pregătite de Mirela Szemerjai, Sorin Bechir, Daniela Sofronie, Mădălina Hârbu și Sorin Bechir.

În cadrul aceluiași concurs, au avut loc și calificările pentru Naționalele individuale care se vor desfășura în toamnă și la care s-au calificat toate sportivele menționate mai sus, la care se adaugă surorile Dafne și Ariadna Stanciu, de la CS Farul.

De menționat că sportivele Malina Milea, Iulia Milea, Ioana Coman, Laura Tofan, Maria Holbură, Raluca Brutaru fac parte din lotul național de junioare care se pregătește de doua luni la Deva, sub îndrumarea colectivului tehnic: Liliana Cosma (antrenor coordonator), Ramona Micu, Florin Cotutiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6029 secunde