Atleții Farului, medaliați la Internaționalele României

110
Atleții Farului, medaliați la Internaționalele României - atletismmedaliifarul-1370794921.jpg

Articole de la același autor

Peste 300 de sportivi din opt țări, reprezentând 84 cluburi, au participat la ediția a 58-a a Campionatului Internațional de atletism al României, programat, zilele trecute, pe Stadionul Dinamo. 

În cadrul acestei competiții, atleții de la CS Farul Constanța au obținut cinci medalii de aur, trei de argint și una de bronz.

Iată rezultatele: aur: Andreea Ogrăzeanu - 100 m, Anca Heltne - greutate, Cornel Bănănău - 110 mg și Adrian Vasile - lungime. 

La proba de triplusalt, primele două locuri au fost ocupate de sportive de la malul mării: Cristina Bujin - locul 1, pe poziția secundă clasându-se Cristina Toma, iar Andreea Lefcenco a obținut locul 4. 

La 200 m, Andreea Ogrăzeanu s-a clasat a doua, iar Claudia Bobocea a obținut medalia de argint în proba de 1.500 m. Pe a treia treaptă a podiumului a urcat și Nadia Ilaș, în proba de 100 m garduri. 

Prezent la competiție, președintele Federației Române de Atletism, Ion Sandu, a declarat că speră ca Internaționalele României să-și schimbe titulatura în "Grand Prix", începând cu edițiile 2014 sau 2015. 

"Sper ca aceste Internaționale ale României să se transforme într-un Grand Prix, pentru a crește valoarea competiției. Îmi doresc o renaștere a atletismului românesc. Grand Prix-ul obligă și la premii în bani, lucru care se va întâmpla de anul viitor", a spus Ion Sandu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6483 secunde