Aerobicii vă invită, sâmbătă, la "Cupa Farul" și la Balcaniadă

747
Spectacol, sâmbătă, pe scena Casei de Cultură din Constanța, unde va avea loc un regal de gimnastică aerobică - ediția a noua a "Cupei Farul" și Campionatul Balcanic de juniori.

Intrarea este liberă. La Balcaniadă, participă, alături de România, Republica Moldova, Bulgaria și Turcia, iar la "Cupă" și-au anunțat prezența majoritatea cluburilor de valoare din țară, nelipsind, pe lângă localnicele CSS1 - Farul și Win - Gym, lotul național și grupările din București, Arad, Petroșani, Deva sau Iași.
Vineri, la ora 13, tot la Casa de Cultură, au loc ședința tehnică și acomodarea sportivilor, iar show-ului i se dă startul o zi mai târziu, la ora 10, fiind preconizat să se încheie în jurul orei 20,45.
Delegațiile străine sosesc la Constanța de joi și se vor caza la un hotel în "Mamaia".
Alături de antrenoarea lotului național de seniori și antrenoare la Farul, Maria Fumea, la cele două competiții va mai fi prezentă o reprezentantă a Comitetului tehnic de gimnastică aerobică din cadrul Federației Internaționale de gimnastică, Maria Mineva, din Bulgaria, vicepreședintă a Comitetului.
Spectacolul va cuprinde și un moment emoționant, retragerea oficială din activitatea competițională a constănțencei Cristina Marin, fostă mare campioană, acum antrenoare.
În concursul junioarelor, nu vor lipsi de pe scenă, dintre constănțencele de la CSS1 - Farul, Corina Constantin, Andreea Dincă și Loredana Erimia (antrenoare, Cristiana Spânu și Nicoleta Copoiu; coregrafă, Nicoleta Dendiu). La seniori, vor concura fariștii Mircea Zamfir, Mircea Brânzea, Ferdinand Răileanu, Petru Porime Tolan, Cristina Nedelcu, Codruța Mincu și Cristina Antonescu.
Organizatorii anunță un spectacol deosebit. Directorul general al CS Farul, Ilie Floroiu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că ziua de sâmbătă va fi cea mai frumoasă de când se organizează la Constanța "Cupa Farul", și aceasta nu neapărat datorită faptului că, acum, va avea loc și Balcaniada de juniori.
"Am pregătit numeroase premii, premii speciale, cupe, medalii și diplome, dar nu vor lipsi nici surprizele și momentele artistice. Festivitățile de deschidere și închidere vor fi foarte frumoase", ne-a mai spus Ilie Floroiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9001 secunde