Bogdan Negraia, spada de aur a CSS1 Constanța

949
CSS1 Constanța a obținut două medalii, aur și argint, la Campionatul Național de speranțe (sportivi cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani) la spadă, de la Craiova.
Campion a ieșit Bogdan Negraia, iar pe locul doi s-a clasat echipa masculină. Negraia are 14 ani, deci va concura și la anul la această categorie, iar directorul adjunct al Federației Române de Scrimă, care l-a văzut la Craiova, a rămas plăcut impresionat.
Din echipa vicecampioană (care a pierdut în meciul pentru titlu la LPS Craiova) au mai făcut parte, alături de Negraia, Tudor Zugravu (locul 7 la individual), Gabriel Spânoche (campionul en-titre de la copii) și George Drobot.
La fete, Lorena Cojocaru a pierdut cu 14-15 (după ce a condus până pe final) partida pentru intrarea în primele 8 cu sportiva care a câștigat finalmente proba.
Antrenorii sportivilor de la CSS1 sunt Mircea Rotaru, Monica Marinescu și Ion Nițulescu.
De la CS Farul (antrenori, Sebastian Bezem, Mihaela Vlad și Mihai Echimenco), cele mai bune locuri le-au obținut echipa feminină (5) și cea masculină (7), iar la individual Radu Chiperi s-a clasat pe 8, iar Mădălina Ciucuraș pe 9.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6106 secunde