"Aerobii" Farului, cei mai tari

961

La Campionatele Naționale de seniori și juniori, ediția a 16-a, și Cupa Farul la gimnastică aerobică, ediția a 12-a, competiții desfășurate la Casa de la Cultură din Constanța, sportivii de la CS Farul au cucerit 13 medalii: șapte de aur, cinci de argint și una de bronz.

"Aerobicii" Farului sunt cei mai tari din țară și au demonstrat acest lucru la concursurile de pe litoral.
La individual masculin seniori, Mircea Zamfir și Valentin Mavrodineanu au ocupat primele două poziții, la perechi mixte seniori, V. Mavrodineanu și Andreea Bogati au terminat pe primul loc, iar la trio seniori, V. Mavrodineanu, Petru Tolan-Porime și M. Zamfir au fost, la rândul lor, imbatabili. De asemenea, la perechi mixte categ. 3, CS Farul 1, cu Ioana Calenici și Alexandru Scânteie, s-a clasat pe primul loc.
În clasamentul final, CS Farul a terminat pe locul întâi, cu un total de 185 puncte, la o diferență extrem de clară față de cluburile care au completat podiumul întrecerilor. La seniori, antrenorii sportivilor sunt Maria Fumea și Cristiana Spânu, în vreme ce, la juniori, tehnicieni sunt Cristiana Spânu și Cristina Dulgheroiu. Trebuie amintită aici și coregraful Nicoleta Dendiu, care și-a adus, la rândul său, o contribuție importantă la rezultatele sportivilor de pe litoral.
Expertul sportiv al CS Farul, Dumitru Mihăilescu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că rezultatele constănțenilor sunt încrezătoare în ceea ce privește participarea acestora la Campionatele Europene de seniori și juniori de la București (9-13 noiembrie): "Suntem foarte mulțumiți, rezultatele sunt foarte bune și ne dau speranțe în perspectiva Europenelor din noiembrie".

Cine urmează modelul CS Farul?
În afara sportivilor de la CS Farul, care au demonstrat că nu au rivali, deocamdată, la gimnastică aerobică, trebuie menționați și cei care reprezintă CSS 1 Constanța și Asociația Sportivă "WIN-GYM" Constanța. Și asta fiindcă, la rândul lor, au obținut rezultate deosebite. CSS 1 a totalizat 60 puncte, clasându-se pe locul patru, iar Asociația Sportivă "WIN-GYM" Constanța a însumat 59 puncte, ocupând locul cinci.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4722 secunde