Fotbal, FC Farul / Marian Pană: "Se putea și mai bine!"

1138
4
Fotbal, FC Farul / Marian Pană:
Marian Pană, antrenor FC Farul, a declarat pentru Cuget Liber, că "este un rezultat bun, dar se putea și mai bine, având în vedere că ne puteam desprinde la 2 - 0 și atunci sigur am fi câștigat".

Comentează știrea

suporter
15 octombrie 2011
pt ciobanu

pana invata l pe ciobanu bunele maniere k nu a avut cine ,,,,dupa ce k e praf si pulbere in teren se crede si vedeta asta,,,nu ii e rusina sa nu salute suporterii aia asa putin care vin dupa echipa peste tot pe bani lor,,,e vedeta omu,,,mai isi injura si colegii,,,,afara k jigodia,,,face echipa de ras,,asa suporterii ai farului sustinetil pe ciobanu,,care va respecta,,,

FARIST ADEVARAT
15 octombrie 2011
aoleu

Mi-e MILA de FARUL nostru!!Ne multumim cu egaluri la braila...degajam mingiile in fata...dupa ce ne-au egalat nu am mai avut nici o pretentie ofensiva...nu asa arata o echipa care vrea sa promoveze!!!E CLAR! NU AVEM NICI O SANSA!NU AVEM IN PRIMUL RAND JUCATORI! SI JUCATORII NU MOR PE TEREN ASA CUM SE ZICE!

erden
16 octombrie 2011
pt ciubanu

ciobanu esti o mizerie...!

tArZaN
16 octombrie 2011
degeaba

Ptr. cei care l-ati injurat pe Cioby de mama sa va fie rusine!Ptr. cei ce il contestati este dreptul vostru!Eu unul imi permit sa il aplaud,la fel a-si fi procedat si eu daca as fi fost injurat de mama!Roata se intoarceee!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8495 secunde