"Marinarii" joacă, sâmbătă, la Brăila

FC Farul, în fața primei victorii în deplasare

878
1
FC Farul, în fața primei victorii în deplasare - fotbal-1318615745.jpg

Pe FC Farul o așteaptă, sâmbătă, un meci dificil, în compania unei echipe ale cărei rezultate în acest sezon nu sunt deloc de neglijat. Evoluând în fața propriilor susținători, fotbaliștii de la CF Brăila vor încerca să-și adjudece cele trei puncte, pentru a urca în clasament.

Partida CF Brăila - FC Farul este programată sâmbătă, de la ora 12, în cadrul etapei a noua a Ligii a II-a, Seria I.
În vreme ce FC Farul ocupă în clasament locul 4, cu 13 puncte, adversara sa se găsește pe locul 9, cu 12 puncte. Așadar, deși pe cele două combatante le despart cinci poziții, diferența de puncte este foarte mică. În aceste condiții, în cazul - Doamne ferește! - al unei înfrângeri, brăilenii vor trece în Farului, cu două puncte în plus. Însă, fotbaliștii de la malul mării nici nu concep să se gândească la asemenea lucruri, mai ales că perioada pe care o traversează este foarte bună, cu cinci rezultate pozitive consecutive.
Antrenorul secund al Farului, Ion Barbu, a declarat, vineri, pentru "Cuget Liber", că alb-albaștrii pot câștiga partida din deplasare cu CF Brăila.
"Suntem pe un drum favorabil, în sânul lotului este liniște și acest lucru ne face să fim încrezători pentru ceea ce ne așteaptă în continuare. În meciul din ultima etapă, cu Dunărea Galați, am demonstrat că puteam câștiga și la o diferență mai mare de un gol. Pentru jocul de la Brăila, toți jucătorii noștri sunt sănătoși, nu avem probleme de efectiv. Sunt convins că ne vom întoarce acasă cu cele trei puncte, fiindcă știu că, atunci când băieții promit ceva, se țin de promisiune. Vom sparge gheața și vom obține prima victorie în deplasare, după care sunt convins că vor mai veni și altele", a spus "Barbone".

"Marinarii" au susținut, vineri, la baza proprie, ultimul antrenament înainte de plecarea spre Brăila.
"Antrenamentul a fost unul complex, cu faze fixe, alergări, pase scurte, combinații rapide. I-am văzut pe băieți extrem de concentrați, ca și când ar fi fost în timpul meciului propriu-zis. Cu o asemenea atitudine, n-avem cum să nu obținem un rezultat bun la Brăila", a declarat Ion Barbu.

Președintele FC Farul, Marcel Lică, a declarat, vineri, pentru "Cuget Liber", că jucătorilor le-au fost achitate toate drepturile salariile, inclusiv primele, mai puțin cele pentru victoria cu Dunărea Galați.
"Săptămâna viitoare, vom rezolva și problema primelor corespunzătoare meciului cu Dunărea", a precizat Lică.



Comentează știrea

farist
15 octombrie 2011
farul

bravo baieti, tot asa. felicitari pt punctul de la braila. incet incet facem echipa!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3763 secunde