Gimnastică aerobică de clasă, în week-end, la Constanța

760
Gimnastică aerobică de clasă, în week-end, la Constanța - aerobic01-1318616070.jpg
Gimnastica aerobică revine în forță la malul mării. În perioada 14-16 octombrie, la Constanța, se desfășoară ediția a 12-a a Campionatelor Naționale de seniori și juniori și Cupa Farul la gimnastică aerobică. Locația acestor importante competiții este Casa de Cultură a Sindicatelor, intrarea fiind liberă.
În vreme ce, vineri, a fost programată ședința tehnică, sâmbătă, de ora 13, și duminică, de ora 11, se derulează concursul propriu-zis.
De la CS Farul Constanța, la categoria seniori, participă următorii sportivi: Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu, Marius Gavriloaie, Petru Tolan-Porime, Corina Constantin, Andreea Bogati și Anca Surdu. Toți aceștia vor participa la Campionatele Europene, ce vor avea loc la București, în perioada 9-13 noiembrie.
La juniori, CS Farul are înscriși doi sportivi - Bianca Gorgovan și Lavinia Panaete - care, la rândul lor, vor participa la Europenele din Capitală.
Antrenorii sportivilor de la CS Farul sunt Maria Fumea și Cristiana Spînu. Campionatele Naționale de la Constanța reprezintă un ultim criteriu de verificare înaintea Campionatelor Europene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3147 secunde