Agendă rugbistică

381
l Duminică, 7 iunie, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București, se vor desfășura finalele Campi-onatului Național de rugby juniori sub 19 ani.
De la ora 17.00, echipele LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța și CSS Unirea Iași își vor disputa medaliile de bronz, provincia nea-vând acces, anul acesta, decât în finala mică. Ar-bitrează Horațiu Bărgă-unaș; judecători de mar-gine - Dănuț Frăsineanu și Răzvan Vasiliu.
Trofeul este râvnit de două echipe din Capitală: Colegiul Național "Aurel Vlaicu" și CTMR TF Metro-rex, campioana en-titre, care se vor duela începând cu ora 18.30, în arbitrajul lui Gheorghe Sabău.
vvv
l Veste cât se poate de tristă pentru naționala de rugby juniori sub 20 de ani a României.
După ce au reușit, în primăvară, să se claseze pe locul întâi la Cam-pionatul Mondial din Kenya, divizia secundă valorică, ceea ce le adusese cali-ficarea în eșalonul de elită pentru ediția din 2010, "stejăreii" au aflat, ieri, că nu mai promovează, pentru că International Rugby Board a decis să reducă numărul de echipe din competiție, de la 16 la 12, ceea ce înseamnă că nu mai promovează nimeni din divizia a doua. Mai mult, vor retrograda patru din actualele participante ale primei divizii a CM.
Conform site-ului rugby.ro, România are, totuși, o bucurie: pentru a juca la anul în divizia secundă a Mon-dialului, nu va mai trebui să treacă prin sesiunea de calificări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 05 Iunie 2009
Stire din Sport : "Extratereștri" pe două roți
Pagina a fost generata in 1.712 secunde