Belarus - România, în barajul de calificare la Campionatul Mondial 2009 de handbal feminin

Oana Șoit și Florentina Grecu ratează meciul tur

618
Selecționerul repre-zentativei de handbal feminin a României, Ra-du Voina, a declarat, ieri, că nu se va putea baza pe două jucătoare im-portante în meciul din prima manșă a barajului cu Belarus, decisiv pen-tru calificarea la Cam-pionatul Mondial 2009: interul Oana Șoit și portarul Florentina Gre-cu, ambele accidentate.
În schimb, interul Car-men Amariei, de la Rul-mentul Brașov, care a depus la rându-i memoriu la FRH, pentru a fi de-clarată jucătoare liberă de contract, va face de-plasarea în Belarus.
Lotul pe care se ba-zează selecționerul ro-mân are următoarea com-ponență: Paula Ungu-reanu, Mihaela Sme-descu - portari; Valentina Elisei-Ardean, Iulia Puș-cașu, Ramona Maier, Cristina Vărzaru, Oana Manea, Ionela Gâlcă Stanca, Adina Meiroșu Fiera, Carmen Amariei, Cristina Neagu, Narcisa Lecușanu, Ada Mol-dovan, Melinda Geiger, Clara Vădineanu - în teren.
Meciul tur al play-off-ului cu Belarus este pro-gramat sâmbătă, 6 iunie, în deplasare, iar returul - pe 13 iunie, la Sala Po-livalentă din București. Tricolorele pleacă, astăzi, spre Belarus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 05 Iunie 2009
Stire din Sport : "Extratereștri" pe două roți
Pagina a fost generata in 2.02 secunde