Agendă sportivă

233
l Direcția pentru Sport a Județului Constanța, în parteneriat cu Federația Română de Box, Asociația Județeană de Box și Primăria municipiului Mangalia, organizează, sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 16, la Clubul Sportiv Alutus-Litoral Mangalia, Cupa Federației pe echipe de seniori.
În ring, vor urca pugiliști compo-nenți ai patru echipe reprezentative inter-județene: Moldova, Transilvania / Maramureș, Dobrogea / Dunărea de Jos, municipiul București. Fiecare echipă este formată din boxeri seniori, la cel puțin nouă categorii de greutate.

l Sâmbătă, 6 septembrie, la ora 9, pe scena Teatrului Național Constanța, debutează ediția 2008 a Campionatului Național de culturism pentru seniori, senioare și perechi. "Musculoșii" se vor întrece în cadrul a 11 categorii de greutate - trei la feminin, șapte la masculin și una la perechi.
Printre favoriții la medalii, se numără și culturiștii de la CS Farul și Vulturul de Mare. Organizatorii au decis ca intrarea spectatorilor să fie liberă.

l Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanța a susținut, vineri după-amiază, în Sala Sporturilor, o partidă de verificare, în compania prim-divizionarei VCM Constam Buzău. Campioana României, antrenată de canadianul Stelio De Rocco, s-a impus fără probleme, cu scorul de 3-0.
Tomisul acordă revanșa buzoienilor sâmbătă, 6 septembrie, de la ora 10, tot la Sala Sporturilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8114 secunde