Agrigoroșoaiei a măturat cu adversarii la "școlare"

281
Evoluție excelentă pentru luptătorul constănțean Sebastian Agrigoroșoaiei la etapa de zonă a Campionatului Național Școlar la greco-romane, de la București. Elevul lui Valentin Dobrin și al lui Ioan Giuglea de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS nu a avut rival la categoria 46 kg, ocupând locul întâi și calificându-se la faza finală, de la Tulcea (6-8 iunie).
"Sebastian a luptat foarte bine, deși a avut în față sportivi mai mari cu doi ani ca el. A confirmat pe deplin titlul de campion la copii și medalia de la cadeți", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ioan Giuglea.
LPS a mai calificat la finală încă doi luptători, pe Valentin Ștefan (categ. 42 kg) și pe Dorin Pârvan (categ. 69 kg), ambii ocupând locul secund în concurs.
În capitală, a evoluat și CSS Medgidia (antrenor, Daniel Toader), care a obținut patru locuri pentru întrecerea de la Tulcea: Alexandru Dumitraiche (categ. 54 kg), Alexandru Militaru (categ. 63 kg), Bogdan Cornea (categ. 76 kg) - locul 1 la zonă, și Alexandru Zainea (categ. 54 kg) - 2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7128 secunde