Al șaselea arbitru român infectat cu noul coronavirus

Miercuri, 05 August 2020
76
Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunțat sâmbătă, 1 august, faptul că a fost depistat pozitiv cel de-al șaselea arbitru român.

"Oficialul de joc în cauză face parte din lotul pentru Liga 2 și a fost delegat ultima oară în urmă cu câteva zile, la un meci amical, iar acum a fost retras de la delegări până când acesta va fi confirmat vindecat. De asemenea, colegii săi din brigadă au intrat în izolare și urmează să fie retestați. În ultimele zile, Federația Română de Fotbal a testat peste 140 de arbitri din loturile pentru Liga 1 și Liga 2. Reprezentanții mass-media sunt rugați să respecte confidențialitatea informațiilor medicale și viața privată a arbitrilor și să evite să dezvăluie identitatea celor afectați de COVID-19", informează www.frf.ro.

Problema arbitrilor români devine din ce în ce mai gravă având în vedere situația neplăcută cauzată de pandemia de coronavirus.

Federația Română de Fotbal a anunțat că va lua toate măsurile necesare pentru ca numărul infectărilor să nu crească.Pagina a fost generata in 0.2095 secunde