Al treilea podium consecutiv pentru fraţii Maior în Campionatul European de Raliuri

185
Al treilea podium consecutiv pentru fraţii Maior în Campionatul European de Raliuri - raliuri-1688895730.jpg

Articole de la același autor

Fraţii Norbert Maior şi Francesca Maior au obţinut, sâmbătă, al treilea podium consecutiv la juniori în Campionatul European de Raliuri (FIA ERC), cu prilejul Raliului Scandinaviei, etapa a cincea a sezonului, iar acest rezultat i-a apropiat la numai 9 puncte de prima poziţie în clasamentul general.

Pe un Peugeot 208 Rally4, Norbert Maior a fost de şapte ori pe podium în cele 16 probe speciale, iar la final a fost al treilea, cu timpul de 1 h 40 min 44 sec 8/10, braşoveanul sosind la numai 18 secunde de locul 2 după cei peste 180 de kilometri parcurşi, potrivit unui comunicat.

Singurii care l-au depăşit în topul juniorilor pe Maior la finalul raliului au fost suedezii Isak Reiersen şi Patrik Hallberg, în timp ce liderul la zi al campionatului, norvegianul Ola Nore Jr, a fost doar al şaselea. Un alt rival al românului în lupta pentru titlu, suedezul Victor Hansen, cu care era la egalitate înaintea acestei etape, a fost doar al optulea.

Maior s-a clasat pe 19 în clasamentul general al Raliului Scandinaviei, la 11 min 08 sec 4/10 de învingători, Oliver Sollberg (Norvegia)/Elliott Edmondson (Marea Britanie), pe Volkswagen Polo GTI R5, înregistraţi în 1 h 29 min 36 sec 4/10.

Echipajul româno-austriac Bogdan Cuzma/Ilka Minor (Skoda Fabia RS) a încheiat pe locul 29, la 28 min 45 sec 2/10 de învingători.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6242 secunde