Farul nu a luminat la Ploieşti. Constănţenii au pierdut Supercupa în faţa lui Sepsi Sfîntu Gheorghe

132
Farul nu a luminat la Ploieşti. Constănţenii au pierdut Supercupa în faţa lui Sepsi Sfîntu Gheorghe - fond-farul-sepsi-1688895691.jpg

Articole de la același autor

Farul Constanţa s-a deplasat sâmbătă la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”, acolo unde avea să o întâlnească pe Sepsi Sfîntu Gheorghe,

într-un meci care conta pentru Supercupa României la fotbal. Cu aproximativ o oră înainte de fluierul de start al partidei, tribunele stadionului din Ploieşti s-au animat.

De la Constanţa s-au deplasat aproximativ 500 de suporteri care şi-au încurajat echipa aşa cum o fac de fiecare dată. De partea cealaltă, covăsnenii au avut o galerie mai impunătoare şi mai gălăgioasă.

Prima repriză a fost una lipsită de faze importante de poartă. În prima parte a meciului Sepsi a dat impresia că joacă pentru un rezultat de egalitate şi pentru a împinge meciul la loviturile de departajare, iar Farul nu a fost deloc incisivă. Poate doar cele câteva incursiuni ale lui Enes Sali, sau viteza lui Adi Mazilu, i-a făcut pe suporterii alb-albaştrii să exulte.

Partea a doua a început foarte prost pentru constănţeni. În minutul 47, Denis Ciobotariu a centrat perfect de pe partea dreaptă pentru Ion Gheorghe, iar acesta din urmă a înscris cu o superbă lovitură de cap.

Apoi Farul a încercat să urce mai mult în atac şi să pună probleme, însă Sepsi a stat foarte bine în teren. Pe finalul partidei Denis Alibec a mai avut o ocazie destul de mare dintr-o lovitură liberă, însă portarul Niczuly a scos impecabil. S-a terminat 1-0 pentru Sepsi, iar Farul ratează astfel câştigarea Supercupei României. Acesta este primul trofeu câştigat în cariera de antrenor a lui Liviu Ciobotariu, antrenorul covăsnenilor.

De partea cealaltă, a fost supărare mare în tabăra Farului, însă managerul tehnic Gheorghe Hagi a dat asigurări că echipa se va redresa şi va fi pregătită la capacitate maximă pentru meciul de miercuri, cu moldovenii de la Sheriff Tiraspol, din primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor.

„Dacă nu câștigi, ești dezamăgit. Până la urmă, așa e fotbalul, ei au marcat un gol, iar noi doar atât am putut face. Păcat că am pierdut o finală, dar face parte din joc, din fotbal. Învățăm din toate acestea, ținem capul sus și trebuie să privim la ce vine în față, pentru că avem mult de muncă. Nu contează numărul accidentaților, unii au fost, alții nu. Suntem la început de drum, s-a văzut și în seara asta că anumite lucruri s-au pierdut, unii jucători noi trebuie să învețe sistemul. Avem de muncă, vom vedea”, a declarat Gheorghe Hagi.

Pentru Farul urmează acum meciul teribil cu Sheriff Tiraspol de la Ovidiu, o partidă extrem de importantă pentru toţi puştii lui Hagi.

Managerul „marinarilor” nu a putut conta pe mai mulţi jucători cu experienţă la meciul cu Sepsi, însă speră că îi va putea recupera pe aceştia cât mai repede.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1631 secunde