Ianis Hagi este dorit de Lecce și Aberdeen

169
Ianis Hagi este dorit de Lecce și Aberdeen - ianis-transfer-1688386019.jpg

Articole de la același autor

Ianis Hagi (24 de ani) a evoluat pentru Rangers în doar 11 partide în stagiunea precedentă, din cauza accidentării care l-a ținut în afara terenului mai bine de un an.

Mijlocașul român a marcat și un gol pentru echipa de pe Ibrox Park, în partida contra celor de la Hibernian de la sfârșitul lunii mai.

Chiar dacă a evoluat foarte puțin, Ianis Hagi este curtat de mai multe echipe. După Espanyol, alte două formații îl doresc pe fiul „Regelui”: Lecce și Aberdeen.

La scurt timp după ce cele două echipe și-au arătat interesul pentru mijlocașul român, presa din Scoția a reacționat.

Potrivit celor de la Daily Record, Rangers este gata să asculte propunerile pentru Ianis Hagi. În plus, sursa citată susține că echipa lui Michael Beale ar fi tentantă să îl lase pe „Prinț” să plece, mai ales că nu mai puțin de trei jucători de atac sunt la un pas să semneze.

„Rangers ar fi dispusă să asculte ofertele pentru Hagi, iar acum rapoartele din Italia spun că Lecce îl dorește pe jucător. Directorul tehnic al echipei Serie A, Pantaleo Corvino, a fost director general la Fiorentina când Hagi a ajuns în Serie A. Acesta este dornic să se reîntâlnească cu fiul legendei Gheorghe Hagi.

Beale a recunoscut că unii jucători se vor îndrepta către ieșirea de pe Ibrox ca parte a reconstrucției sale, dar dorește încă trei transferuri. Rangers este aproape să îl semneze pe atacantul Cyriel Dessers, în timp ce Danilo, de la Feyenoord, rămâne o țintă. Benie Traore se află și pe lista de transferuri, dar Sheffield United cere 5 milioane de euro. Mijlocașul ecuadorian Jose Cifuentes, de la LAFC, este un alt fotbalist pe care Michael Beale îl dorește la echipă”, notează sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4765 secunde