Cristi Chivu, pe lista FRF pentru postul de selecţioner la România U21

159
Cristi Chivu, pe lista FRF pentru postul de selecţioner la România U21 - chivu-antrenor-1688290484.jpg

Articole de la același autor

Cristi Chivu (42 de ani), antrenor la Inter Primavera, ar fi pe lista din care se va alege noul selecționer al României U21.

Emil Săndoi a plecat de pe banca naționalei de tineret imediat după EURO, încheiat de România fără gol marcat și cu un punct obținut, iar FRF începe să-i caute un înlocuitor.

Unul dintre numele de pe listă este cel al lui Cristi Chivu, fost mare internațional, care o pregătește de doi ani pe Inter Primavera, cu care a câștigat titlul în Italia în 2022.

Pe aceeași listă, care va fi analizată în cadrul unei ședințe a Comisiei Tehnice, mai apar numele lui Daniel Pancu, Nicolae Dică, Ionuț Badea, Răzvan Rotaru și Gabriel Manu, anunță Prosport.

Dintre antrenorii de pe listă, singurul care are angajament, un altul decât unul cu FRF, este Cristi Chivu. Daniel Pancu are contract cu FRF pentru postul de selecționer al României U20, Răzvan Rotaru este la Federație ca membru al staff-ului naționalei U21, în timp ce Nicolae Dică, Ionuț Badea și Gabriel Manu sunt liberi.

De-a lungul ultimilor ani, de când a început să antreneze în cadrul clubului Inter, Cristi Chivu a mai primit oferte din România, refuzate de fiecare dată.

Fostul mare internațional a motivat mereu că vrea să continue pe drumul pe care l-a început în Italia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5006 secunde