Ciprian Tătărușanu se luptă cu un portar din România pentru transferul în Serie A

169
Ciprian Tătărușanu se luptă cu un portar din România pentru transferul în Serie A - tatarusanu-nou-1688649388.jpg

Articole de la același autor

Liber după despărțirea de AC Milan, Ciprian Tătărușanu (37 de ani) este dorit de mai multe formații din Serie A.

Chiar dacă antrenorul Claudio Ranieri l-a dorit pe Ciprian Tătărușanu la Cagliari, după ce aceștia au lucrat împreună la Nantes, oficialii formației din Sardinia vor să aducă un portar mai tânăr. Astfel, publicația Gazzetta Dello Sport a aflat că Simone Scuffet (27 de ani) este ultima variantă a clubului, iar negocierile ar putea începe în curând.

Potrivit italienilor, portarul CFR-ului și-ar dori să revină în țara sa natală, după experiențele din Cipru și România. Rămâne de văzut ce decizie vor lua cei de la Cagliari în privința portarului, însă un lucru este cert: pentru Simone Scuffet vor trebui să plătească o sumă de transfer, în timp ce Ciprian Tătărușanu vine liber de contract.

Până acum, presa italiană a anunțat că portarul CFR-ului este dorit de Empoli, însă conducerea formației din Gruia a dezvăluit că Scuffet a atras interes din partea mai multor echipe din Serie A.

În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Fotbal Club, Cristi Balaj (51 de ani) a vorbit despre Simone Scuffet și a confirmat că italianul ar putea pleca în primul eșalon italian vara aceasta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1922 secunde