Gică Hagi a retras Farul II din campionat! Ce se întâmplă cu jucătorii

193
Gică Hagi a retras Farul II din campionat! Ce se întâmplă cu jucătorii - farul-retragere-1688648505.jpg

Articole de la același autor

Farul Constanța a câștigat titlul în Liga 1 și va lupta pe trei fronturi în stagiunea care stă să înceapă, cupe europene, campionat și Cupă.

În acest context, Gică Hagi a decis să renunțe la echipa a doua, iar clubul de la malul mării a anunțat că Farul II nu va participa în sezonul 2023/2024 din Liga 3. Jucătorii de la formația secundă a constănțenilor se vor alătura lotului primei echipe.

„Echipa secundă a clubului, Farul II, nu va mai participa în ediția 2023-2024 din Liga a 3-a. Decizia a fost luată în urma programului foarte încărcat pe care echipa de seniori a clubului îl va avea în noul sezon.

Astfel, campioana României va fi angrenată în trei competiții în sezonul 2023-2024, campionat, cupe europene si Cupa României, iar pentru acest lucru este necesar un lot numeros, din care vor putea face parte și actuali jucători ai echipei secunde. De asemenea, grupele de juniori de la Liga de Tineret și U17, acolo unde din păcate nu s-a mai reușit câștigarea titlului în ultimii doi ani, reprezintă o altă prioritate a clubului, care va avea în continuare ca obiective noi trofee naționale și o nouă participare în Youth League”, se arată în comunicatul clubului.

Farul va lupta pentru un loc în turul doi preliminar al UEFA Champions League cu Sheriff Tiraspol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4628 secunde