Aleargă la Maratonul Nisipului! Astăzi, încep înscrierile

410
1

Articole de la același autor

Asociația Sportivă SanaSport Constanța dă, astăzi, startul înscrierilor la cea de-a treia ediție a Maratonului Nisipului, eveniment care va avea loc, în data de 27 martie 2016, pe plaja din stațiunea Mamaia. Totodată, SanaSport anunță alte trei evenimente sportive tematice - HelloWeRun, SantaRun și Love2Run, menite să promoveze sportul de masă și beneficiile acestuia, proiectul internațional "Maratonul Nisipului" și obiectivele turistice restaurate ale municipiului Constanța.

Evenimentul internațional "Maratonul Nisipului" se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță și reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a noului litoralul românesc la nivel internațional.

La primele două ediții, manifestarea a adunat peste 800 de participanți și este declarată singura competiție sportivă de acest gen din Europa care se desfășoară pe nisip și un eveniment important pe harta mondială a maratoanelor.

Participanții au posibilitatea de a opta pentru mai multe curse, precum: tradiționala cursă de maraton individual pe distanța de 42,195 km, semi-maraton individual 21 km și cursa individuală de 10 km. Și la această ediție, va avea loc inedita cursă "Family Run", care dorește să promoveze sportul în familie și să lupte împotriva obezității infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România.

v v v

Până la startul acțiunii din martie 2016, organizatorii au pregătit alte trei evenimente sportive tematice, care fac parte din proiectul internațional "Maratonul Nisipului" și care vor promova sportul de masă și frumusețile orașului istoric de la malul Mării Negre.

Pe 31 octombrie, participanții vor purta cele mai trăsnite costume și vor sărbători Halloween-ul în alergare, la evenimentul HelloWeRun, pe 20 decembrie, cei prezenți vor intra în spiritul sărbătorilor de iarnă, alergând costumați în Moș Crăciun, în cadrul evenimentului SantaRun, iar pe 14 februarie 2016, sportivii își vor arăta dragostea pentru sufletele lor pereche, de Ziua Îndrăgostiților, în cadrul evenimentului Love2Run.

"Datorită succesului de care s-a bucurat evenimentul de la malul mării, nu doar la nivel național, ci și la nivel internațional, am decis să începem înscrierile cu șase luni înainte, deoarece sportivii care participă la astfel de evenimente își pregătesc din timp agenda competițională. Față de anul trecut, am pregătit și trei evenimente sportive cu tematică distractivă, care preced «Maratonul Nisipului» și prin care ne dorim să promovăm alergarea, ca sport de masă, pentru ca tot mai mulți locuitori ai Constanței să descopere bucuria și beneficiile mișcării în aer liber. În același timp, prin cele trei evenimente, dorim să susținem și să promovăm obiectivele turistice restaurate ale orașului nostru. Dacă la primele două ediții, numărul participanților a fost de peste 800 de alergători, pentru ediția din 2016, ne dorim să aducem la start peste 1.000 de alergători", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Sportive SanaSport, Daniel Antonaru, organizatorul evenimentului.

Cei interesați se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonul nisipului.ro. 

Comentează știrea

Carmen
1 octombrie 2015
oferta de lucru

Special! Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem o oferta cu totul speciala si noua pentru cei doritori sa colaboreze cu noi si sa lucreze in timpul liber sau full-time, la alegere. Castigurile sunt imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Dar solicitam seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3552 secunde