Alegeri la șefia FRH. Dedu rămâne președinte, Stănescu - învins de Sorin Dinu

252
Alegeri la șefia FRH. Dedu rămâne președinte, Stănescu - învins de Sorin Dinu - alegeri-1518629421.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la sediul Federației Române de handbal, a avut loc Adunarea Generală, în cadrul căreia s-a stabilit cine deține frâiele handbalului românesc în următorii ani. 


După o primă serie de voturi, pentru postul de președinte s-a dus o luptă extrem de aprigă. Din cele 199 voturi validate, președintele în exercițiu Alexandru Dedu a obținut 99, Narcisa Lecușanu - 94, iar Robert Licu - 6. Conform statutului, în cazul în care niciun candidat nu atinge baremul celor 100 de voturi, primii doi clasați au intrat în turul doi de scrutin. În cazul de față, Alexandru Dedu s-a duelat cu Narcisa Lecușanu într-o nouă șarjă de voturi. Ieșit din luptă, Robert Licu i-a îndemnat pe votanții săi să meargă pe mâna Narcisei Lecușanu. 


Turul al doilea de scrutin a fost unul antologic în istoria handbalului românesc, Dedu învingând-o pe Narcisa Lecușanu cu 100 la 99. Astfel, fostul pivot al Barcelonei și-a câștigat dreptul la un nou mandat în fruntea FR de Handbal. 


Din păcate, președintele HC Dobrogea Sud Constanța, Ionuț Stănescu, a pierdut alegerile pentru postul de vicepreședinte, la masculin, după ce a strâns doar 49 de voturi, față de cele 108 obținute de fostul arbitru Sorin Dinu. 


Postul de vicepreședinte FRH la feminin a revenit Steluței Luca, după ce a învins-o la voturi pe Mariana Tîrcă, 127-72. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.628 secunde