Alen Bla¾evic, cucerit de frumusețea orașului Constanța

265
Alen Bla¾evic, cucerit de frumusețea orașului Constanța - alenblazevic-1593794579.jpg

Articole de la același autor

Internaționalul croat Alen Bla¾evic a venit la Handbal Club Dobrogea Sud Constanța cu dorința de a contribui la câștigarea primului titlu de campioană pentru echipa de la țărmul mării.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului constănțean, Alen Bla¾evic a dezvăluit câteva dintre gândurile sale, fiind cucerit deja de frumusețea orașului.

"Sunt foarte fericit pentru acest transfer. Constanța este un oraș foarte frumos, cu un club de handbal foarte bun și cred că am luat o decizie foarte bună. Am experiență mare cu Szeged și cu alte cluburi și cred că voi ajuta cu experiența mea echipa. Sper că vom juca un handbal foarte bun, în Europa și în campionatul României. Am vorbit cu președintele Rudi Stănescu și mi-a plăcut, a fost foarte corect cu mine. Îmi place Constanța. Este un oraș foarte frumos, pe țărmul mării. Știu că este un oraș cu istorie în handbal, că a avut un club faimos în România și în Europa și sper ca în sezonul acesta să aducem titlul din nou la Constanța. Echipa are jucători foarte buni. Ne antrenăm de zece zile împreună și deja pot spune că mă simt foarte bine în acest grup", a declarat handbalistul croat.

În cariera sa, Alen Bla¾evic a îmbrăcat tricourile formațiilor Gorenje Velenje, Cimos Koper, Nexe, Guadalajara și Pick Szeged, cu ultima echipă câștigând Cupa EHF Cup, în 2014, la Berlin.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4041 secunde