Alertă la Australian Open. Simona Halep, motive de îngrijorare

569
Alertă la Australian Open. Simona Halep, motive de îngrijorare - australianopenhalep-1610887060.jpg

Articole de la același autor

Nici nu a început primul turneu al anului de Grand Slam, că organizatorii au fost puşi deja în faţa unei crize incredibile. Este alertă la Australian Open, unde e Simona Halep acum.

Oficialii primului turneu de Grand Slam al anului au luat decizia de a izola 47 de sportivi în urma veştii că la bordul a două avioane care au adus jucători de tenis în Australia au fost depistate două persoane infectate cu SARS-COV-2.

Una dintre acestea este preparatorul fizic al lui Filip Krajnovic, partenerul de antrenament al lui Novak Djokovic. Acesta are anticorpi de coronavirus, motiv pentru care organizatorii au luat decizia de a-i izola pe toţi cei care au venit cu el în aeronavă. Despre cel de-al doilea caz, nu au fost oferite informaţii, pentru moment.

Printre cei care s-au aflat în acelaşi avion cu preparatorul se numără Angelique Kerber, Svetlana Kuznetsova, Tennys Sandgren, Belinda Bencic, Victoria Azarenka, Kei Nishikori, dar şi românca Bianca Andreescu. Toţi cei 47 de sportivi nu vor mai avea voie, în următoarele 14 zile, să iasă din camerele de hotel. Din păcate, asta înseamnă că nu mai au dreptul nici să se antreneze.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6293 secunde