ALERTĂ! Zeci de bancnote FALSE, de 50 de lei, au invadat piața

729
ALERTĂ! Zeci de bancnote FALSE, de 50 de lei, au invadat piața - bani86182400465x215-1557145393.jpg

Articole recomandate

Piața Cibin a fost împânzită de bani falși, în general bancnote de 50 lei, câteva zeci într-o singură zi. Printre cei care s-au sesizat a fost o bătrânică care a vrut să-și cumpere de la un magazin de mâncare cu bani primiți de la clienți, iar acolo i s-a spus ca bancnota de 50 de lei este falsă.


Poliștii sibieni au confirmat, pentru sibiu100.ro, depistarea bancnotelor false din Piața Cibin, ei anunțând că au fost sesizați cu privire la aceste bancnote false care circulă în piață.

"În cursul zilei de sâmbătă, 4 mai, o persoană a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că, în Piața Agroalimentară Cibin din municipiu Sibiu, mai mulți comercianți ar fi observat că unele bancnote a 50 de lei, oferite de către cumpărători, ar fi fost false.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii sibieni au ridicat în vederea confiscării 14 bancnote a 50 de lei fiecare, acestea urmând a fi supuse unei expertize de specialitate pentru a se verifica dacă sunt false sau nu. În funcție de rezultatul analizelor, se vor aplica măsurile legale conform competenței", spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. De asemenea, polițiștii îndeamnă la prudență.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.417 secunde