"Am promis că nu pierdem la București și ne-am ținut de cuvânt"

481
Antrenorul Farului, Ioan Sdrobiș, a apreciat drept echitabil rezultatul partidei de la București, 1-1 cu Juventus, în etapa precedentă de campionat.
"Am promis că nu pierdem la București și ne-am ținut de cuvânt, chiar dacă jocul nostru nu a fost foarte strălucit, în special în repriza a doua. Și arbitrajul a avut rolul său, gazdele au fost împinse de la spate, toate loviturile libere erau într-un singur sens. În fine, sunt obișnuit cu asemenea situații. Am adunat cinci puncte, suntem liniștiți. Sperăm ca rezultatele pozitive să se țină unul după altul, să apară clarviziunea în joc, iar sâmbătă, să obținem o victorie cu trudă în fața Dunării Galați", a declarat Sdrobiș.
Despre viitorul adversar, "Părintele" spune că acesta va veni pe litoral să-și vândă scump pielea.
"Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă ambițioasă, care a învățat multe din lecția de anul trecut, când a evitat in extremis retrogradarea. Îl cunosc bine pe antrenorul lor, Viorel Tănase. Eu l-am făcut jucător. L-am luat de pe zgură și l-am băgat direct în divizie. Pentru meciul de sâmbătă, le promitem suporterilor că vom face tot ceea ce ne va sta în putință să câștigăm cele trei puncte", a spus tehnicianul Farului.
v v v
Fotbal Club Farul Constanța pune la dispoziția doritorilor de mișcare un teren sintetic cu noc-turnă, la dimensiuni și standarde UEFA. Relații în privința ofertei de închiriere se pot obține la telefon 0241.61.61.42.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2923 secunde