Președintele Relu Damian pregătește atmosfera pentru meciul de sâmbătă:

"Farul trebuie să dea totul pe teren pentru victorie"

1094

Articole de la același autor

Pic cu pic se umple sacul. Punct cu punct adună în clasament FC Farul. Jocul "marinarilor" începe să capete consistență și, după două jocuri în care a înregistrat o victorie și o remiză, Constanța își propune să facă, sâmbătă, o nouă victimă: Dunărea Galați.

Conducătorii Farului le transmit suporterilor un mesaj clar: veniți lângă echipă, susțineți-i pe jucători, pentru că și ei vor face absolut tot ceea ce le va sta în putință pentru a câștiga.
"Îi chemăm pe constănțeni la stadion, să vadă 11 jucători care dau totul pe teren pentru a câștiga cele trei puncte. De acum înainte, la meciurile de acasă, obiectivul este victoria, indiferent de numele adversarului. În deplasare, ne mulțumim și cu remize, dar, în fața propriilor suporteri, a oamenilor care își plătesc biletul de intrare, nu te poți gândi decât la victorie", a declarat președintele Farului, Relu Damian.
Pentru jocul de sâmbătă, cu Dunărea Galați, antrenorul Ioan Sdrobiș se va putea baza și pe cei doi jucători care au acuzat probleme medicale la București, contra Juventusului. Scărlătescu și Câmpeanu s-au integrat, ieri, în programul de pregătire și vor fi sută la sută recuperați până sâmbătă.
Astăzi, de la ora 11.00, pe terenul principal, fariștii vor susține meciul-școală, "în familie", al săptămânii, prilej pentru tehnician de a contura, în linii mari, formula de start pentru duelul cu Dunărea.

"Părintele" îl apreciază pe Barbu
Antrenorul Ioan Sdrobiș a declarat că este mulțumit de colaborarea cu Ion Barbu, jucător cooptat în colectivul tehnic, ca secund.
"Barbu este un băiat foarte serios, interesat de meserie și cred că poate învăța de la noi, cei mai în vârstă, lucruri practice. Acest aspect, practica, le lipsește antrenorilor tineri din România. Voi conta pe el și ca jucător, merge înainte cu pregă-tirea", a explicat "Părintele".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Septembrie 2010
Stire din Sport : "Mașina" de pumni
Pagina a fost generata in 0.4727 secunde