Boxerul Ionuț Gheorghe a câștigat un nou titlu de campion național

"Mașina" de pumni

1465
Pugilistul constănțean Ionuț Gheorghe, de la CS Farul (antrenori, Ilie Dascălu, Mihai Constantin și Marcelică Tudoriu), a câștigat medalia de aur la Campionatele Naționale de seniori, competiție găzduită, săptămâna trecută, de Sala Sporturilor din Bacău.
Boxerul de la malul mării a evoluat în limitele categoriei 69 kg, iar în marea finală l-a învins la puncte pe Cătălin Paraschiveanu (Dinamo București).
"Am făcut aici, la Bacău, meciuri utile de verificare, așa le consider eu, cu adversari mai puțin tari. Mă pregătesc pentru viitorul Campionat Mondial, acolo unde primii opt se califică la turneul final al Jocurilor Olimpice din 2012, unde sper să ajung și eu", a declarat Ionuț Gheorghe.
Tot în ultimul act, Constanța a mai avut un reprezentant, pe Ionuț Neacșu (Callatis Mangalia; antrenor, Nicolae Chioveanu), la categ. 75 kg. Din păcate, adversarul întâlnit de Neacșu, Roland Gavril (SCM Bacău), titular al lotului național, a fost mult prea puternic, iar boxerul din Mangalia s-a văzut nevoit să abandoneze, chiar în prima repriză, și să se mulțumească doar cu medalia de argint.
Vă reamintim că, tot la Naționalele de la Bacău, Florin Constantin Panait (Axiopolis - CS Farul; categ. 49 kg) și Ionuț Băluță (CS Năvodari; antrenor, Ablalim Ferodin; categ. 56 kg) au cucerit medaliile de bronz.
La turneu, au oficiat și trei "cavaleri ai ringului" constănțeni: arbitrul AIBA Toma Matei, președintele Asociației Județene de Box Constanța, Marius Marga și Marius Miron.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Septembrie 2010
Stire din Sport : "Marinarii" au dezamăgit, adio titlu!
Sâmbătă, 25 Septembrie 2010
Stire din Sport : FC Farul va da credit tineretului
Pagina a fost generata in 0.3651 secunde