An de coșmar pentru CSU Neptun. "Am schimbat obiectivul"

175
An de coșmar pentru CSU Neptun.

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța va relua antrenamentele începând cu data de 1 septembrie.

Situația clubului nu este una foarte bună, mai ales că bugetul alocat de către autoritățile locale a fost redus cu 25 la sută. Astfel, au plecat mai multe jucătoare experimentate, iar la echipă au rămas foarte multe junioare care vor evolua în sezonul următor.

"Este foarte greu să ne batem la promovare cu lotul pe care îl avem. Obiectivul nostru s-a schimbat. Nu putem ataca promovarea cu jucătoare lipsite de experiență, astfel că vom încerca să creștem handbaliste și să rămânem în Divizia A. Nu poți să te lupți cu jucătoare care câștigă o indemnizație de 600 de lei pe lună, împotriva unora care câștigă 2.000 de euro. Asta este situația. Este un an pe care cu toții vrem să îl trecem cât mai repede. A fost un an de coșmar", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CSU Neptun, Silviu Băiceanu.

XXX

Silviu Băiceanu a vorbit și despre meciul pe care HCDS îl va susține, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva rușilor de la HC Victor Stavropol, în primul tur preliminar al European Handball League.

"Nu cunosc foarte bine echipa rușilor, însă experiența băieților noștri ar trebui să își spună cuvântul. Sunt handbaliști care au jucat în cupele europene ani la rând, astfel că noi ar trebui să fim favoriți. Vom vedea, însă, ce se va întâmpla. Nu va fi ușor, pentru că nu vor fi suporteri în tribune, iar antrenamentele nu știu în ce condiții au fost făcute", a spus Silviu Băiceanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4422 secunde