Ana-Maria Zvâncă, pe locul opt la Miss Univers

1898
Ana-Maria Zvâncă, pe locul opt la Miss Univers - 378e74ab19d7e5a227b37a636a044051.jpg
Ana-Maria Zvâncă, de la CS Farul Constanța, a ocupat poziția a opta
în proba de fitness a întrecerii profesioniste Miss & Mister Univers, organizată de NAC (National Athletics Committee) la Hamburg, în Germania.

La secțiunea în care a concurat Ana-Maria Zvâncă, au participat 17 spor-
tive, farista fiind devansată de Yulia Podolskaya (Rusia) - 1, Silvia Malachovska (Slovacia) - 2, Dora Szantai (Ungaria) - 3, Mandy Kreusche (Germania) - 4, Katerina Taverna (Germania) - 5, Willeke Bartels (Olanda) - 6 și Astrid Lahnstein (Germania) - 7.
Anterior, Ana-Maria a participat și la Campionatul Mondial NAC la culturism, fitness și figure, competiție de aseme-nea profesionistă, desfășurată la Den Haag (Olanda), unde s-a clasat și mai bine la fitness, pe patru (din 15 competitoare), în spatele Silviei Malachovska (Slovacia) - 1, a Zsuzsannei Tirpak (Ungariei) - 2 și a Gabriellei Bankuti (Ungaria) - 3.
În Olanda, a urcat pe scenă și un alt constănțean, maestrul emerit al sportului Cristian Mihăilescu, care a concurat la culturism masters peste 50 de ani, antrenorul de la CS Farul împlinind de curând 59 de ani. Din 19 culturiști, Mihăilescu a fost al cincilea, înaintea sa clasându-se reprezentanții Angliei (Brian Connolly) - 1, Franței (Francois Gauvin) - 2, Spaniei (Antonio Lucas) - 3 și Olandei (Earl Maduro) - 4.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Septembrie 2009
Stire din Sport : Elisabeta Lipă de Constanța
Pagina a fost generata in 0.3837 secunde