Andreea Ana, întâmpinată la aeroport de sportive de la CS Poseidon Limanu-2 Mai

137
Andreea Ana, întâmpinată la aeroport de sportive de la CS Poseidon Limanu-2 Mai - 25416478637301289127985836174322-1636469378.jpg

Articole de la același autor

Moment emoţionant pentru tinerele luptătoare constănţene Diana Voiculescu, Delia Voiculescu şi Alexandra Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu-2 Mai, componente ale lotului naţional de lupte al României.

Alături de alte tinere sportive din Centrul Naţional de Pregătire Olimpică, ele le-au întâmpinat, la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” din Otopeni, pe proaspetele medaliate la Campionatul Mondial de U23 de la Belgrad (Serbia), Andreea Beatrice Ana şi Ştefania Priceputu.

Sportivă crescută la CS Mangalia, unde a lucrat sub bagheta antrenorului Marian Oancea, Andreea Ana a cucerit titlul mondial, în timp ce Ştefania Priceputu şi-a adjudecat medalia de bronz.

La Mondialele de la Belgrad au fost însă şi momente controversate, unul dintre acesta fiind cel legat de eliminarea din turneu a lui Răzvan Arnăut, de la CS Farul Constanţa, defavorizat de decizia arbitrului.

„Meciul lui Arnăut a fost într-adevăr problematic în privinţa deciziile de arbitraj, pe care le consider nişte erori. Erori care ne dor, dar care au devenit izolate în ultimii ani.

Îi felicit pe sportivii care au concurat la Campionatul Mondial şi vă asigur că, împreună cu echipa FRL, căutăm constant soluţii pentru îmbunătăţirea imaginii luptelor româneşti, cu scopul de a redeveni o forţă pe plan mondial”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.514 secunde