Andrei Pavel coboară nouă poziții în clasamentul ATP

266
Tenismanul constănțean Andrei Pavel coboară în topul ATP Entry System, ierarhie dată, ieri, publicității. Față de săptămâna precedentă, "Cneazul" a pierdut nouă poziții, ajungând pe locul 83, cu 493 de puncte. Astfel, românul cu situația cea mai bună din clasament a devenit Victor Hănescu - locul 73, cu 517 p, în urcare trei poziții.
În ceea ce îi privește pe constănțenii Gabriel Moraru și Horia Tecău, ambii jucători sunt pe o pantă descendentă. Primul a pierdut 16 "lungimi" (locul 375, 87 p), iar cel de-al doilea - doar 10 (locul 550, 42 p). Liderul topului general este Roger Federer (6.630 p), elvețianul fiind urmat de Rafael Nadal (Spania, 5.980 p) și de Novak Djokovic (Serbia, 5.165 p).
În clasamentul ATP Race, Pavel și Hănescu figurează la "borna" 121.
###
Cele 200 de bilete pentru meciul de Cupa Davis dintre reprezentativele României și Franței, din primul tur al Grupei Mondiale, care au fost puse în vânzare, ieri, la Sala Transilvania din Sibiu, s-au vândut în numai 20 de minute. Cei care au dorit să-și cumpere bilete pentru a-i vedea "live" pe Pavel și Tsonga s-au așezat la rând, la casele de bilete ale sălii, încă de la ora 5 dimineața, dar locul a fost schimbat ulterior și, astfel, s-a iscat un scandal monstru.
Din cele 1.900 de bilete, 400 vor merge obligatoriu la federația franceză și o parte la Federația Internațională de Tenis. Din cele rămase, un procent va fi pus în vânzare către cluburile de tenis din țară și mai multe vor fi oferite de federația română ca invitații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2026 secunde